Creare design antet firmă

Având o importanță deosebită în cadrul conferințelor, expozițiilor, târgurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, foile cu antet trebuie să aibă un aspect grafic plăcut, profesionist. O foaie cu antet reprezintă un obiect ideal de marketing pentru compania Dvs, atât în comunicarea internă cât și în cea externă.

Când vorbim despre comunicarea în scris, personalizarea cu antet a foilor A4 (cu logo, date de contact, grafică) reprezintă o metodă eficientă, elegantă de a vă face remarcată compania, reprezintă o dovadă de profesionalism.

Realizăm design grafic în format Word dar și vectorial pentru foi cu antet. Designerii noștri realizează foi cu antet cu un design unic, modern și plăcut.

Design antet

Realizarea designului pentru antet durează 1-2 zile lucrătoare. Fișierul grafic pentru antet va fi realizat și livrat în format vectorial , necesar pentru tipar (pentru tipărire foi cu antet) sau în format Word, atunci cand nu se dorește tiparirea. Până la alegerea variantei finale de antet, vor fi mai multe propuneri grafice, urmate de eventuale modificări.

Prețuri design antet

Preț design antet – 50 euro. Durata de lucru: 2 zile. Livrare format Word sau vectorial, fișiere export jpg, pdf. Vor fi maxim 3 propuneri grafice, eventuale modificări, până la acordul Dvs. final.

Pentru alte informații legate de design antet nu ezitați să ne contactați.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Vosio

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.