Creare design bannere web

În cadrul unei campanii publicitare pe Internet, este nevoie de creare bannere publicitarebannere web. Scopul acestor bannere este de a crește numărul vizitatorilor de pe un site web, promovarea prin bannere publicitare a unor produse, indiferent că sunt bannere animate (bannere gif) sau bannere statice (bannere jpeg). Un banner poate conține imagini, texte publicitare, animații, logo, etc.

Bannere web pe care noi le realizam :
» Bannere gif, sunt bannere animate, în format gif
» Bannere publicitare statice în format jpg.

Bannere pentru campanii Facebook, Instagram etc

Bannerele publicitare pot fi integrate în site-uri sau pot fi folosite în campaniile de promovare cat si pe retelele sociale. 

Realizăm atât bannere publicitare cât și campanii de promovare prin bannere, prin afișare pe site-uri partenere Google. Rețeaua de display Google cuprinde milioane de site-uri, blog-uri și site-uri proprietate Google, precum YouTube, Gmail. 

Realizăm bannere în mai multe formate: leaderboard (728x90px), bannere standard (468x60px), vertical Banner, bannere pătrate, bannere dreptunghi, etc. Rata de click pentru bannere publicitare depinde de poziționarea lor în pagină. Ideal este să folosiți mai multe bannere pentru alege poziția în care un banner aduce cele mai multe click-uri.

Preturi bannere

Preț banner publicitar animat gif – 50 euro 

Preț banner publicitar static jpg – 40 euro

Pentru alte informații legate de realizare bannere nu ezitați să ne contactați.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Vosio

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.