Creare design manual de brand

Realizarea unui Manual de brand (Manual de identitate vizuală), este necesară pentru orice companie care are o identitate vizuală bine definită și reprezintă un set de reguli legate de modul în care se poate utiliza identitatea brandului.

Aceste reguli de utilizare a elementelor de identitate vizuală se referă la: logo și slogan, culori (un manual de identitate conține specificatii clare referitoare la culorile folosite în redarea grafică a brandului și codurile acestora CMYK, RGB, etc), fonturi, elemente de identitate vizuală, elemente de comunicare vizuală, materiale promoționale.

Avantajele unui manual de brand

50% din procesul de creație în grafica publicitară este „acoperit” de conținutul manualului de identitate vizuală. Graphic Designerul va lucra mai mult în lipsa unui manual, ceea ce înseamnă că serviciile sale vor fi mai costisitoare.

Având manualul de brand la îndemână, îți va fi mult mai simplu să știi ce să ceri designerului sau colaboratorilor tăi, atunci când vei crea materiale de promovare.

Ce cuprinde un manual de brand?

Logo și slogan: poziționare, proporții, dimensiuni și exemple de folosire corectă

Paleta de culori: mostre, coduri cromatice (RGB, CMYK etc.) și exemple de utilizare a diferitelor nuanțe acceptate

Typography: familii de fonturi și caracteristici (dimensiuni, înălțimea rândului, valoarea kerning-ului, formatări agreate etc.)

Elemente de identitate vizuală: stationery (modele antet, carte de vizită, plic, mapă, semnătura email etc.)

Materiale promo: exemple de utilizare ale logo-ului și sloganului pe diverse suporturi, în scop publicitar (flyere, postere, panouri outdoor, roll-up-uri, bannere, articole papetărie etc.)

Preț realizare Manual de identitate vizuală

Preț design Manual de brand – de la 400 euro. Durata de lucru: intre 7 – 14 zile, în funcție de numărul de pagini. Livrare format PDF și fișier sursă vectorială.

Pentru manuale de identitate vizuală mai complexe, cu un număr mare de pagini, costurile totale vor fi compuse dintr-un preț de bază pentru conceptele grafice principale, la care se va adăuga un preț de 10 Euro / pagină.

Pentru alte informații legate de creare Manual de brand nu ezitați să ne contactați.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Vosio

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.