Creare magazin online

Unul din serviciile oferite de Vosio este cel de creare magazine online, soluții comerț electronic – ecommerce.

Magazin online în WordPress

Un magazin online vă ajută să vă creșteti vânzările. Fără vânzători și stocuri, deschis 24/24 de ore, accesibil de oriunde și oricărei persoane cu acces la internet; iata câteva din avantajele unui magazin online.

Un magazin online este structurat astfel:
1. Interfața, destinată clienților, reprezintă ceea ce vede vizitatorul când intră în magazinul online
2. Un Panou de administrare magazin online, accesibil numai de către proprietarul magazinului online – oferă posibilități de editare (modificare, ștergere sau adăugare produse noi, categorii, imagini, descriere produse, preț, etc.), controlul comenzilor.

Optimizare și Promovare magazin online

Un magazin online, oricât de bun, complet ar fi, nu poate atrage vizitatori și deci, nu poate aduce vânzări dacă nu este bine Optimizat și Promovat. Firma noastră vă oferă și astfel de servicii de Optimizare magazin online și Promovare magazin online. Pentru acest lucru ne puteți contacta sau puteți studia oferta noastră.

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Vosio

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.