Type and press Enter.

Politica de confidentialitate

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale colectate de SNDesign.ro, în calitate de Operator al datelor personale pe care tu (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizezi, pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului SNDesign.ro și a altor tehnologii și unelte asociate prezenței online SNDesign.ro.

1. Ce informații colectăm
Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

SNDesign.ro acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu (în calitate de data subject) ni le furnizezi.

SNDesign.ro colectează următoarele informații:
Numele si prenumele, adrese, numarul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul deviantcraft.ro, interesele tale.

2. De ce avem nevoie de aceste date
Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

Numele, prenumele, adresa si numarul de telefon pentru a factura si livra produsele si serviciile comandate de dumneavoastra. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
Adresa de email si numarul de telefon pentru a va tine la curent cu statusul comenzii dumneavoastra, atat din partea SNDesign.ro cat si prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. adresele de mail (daca v-ati abonat la newsletter si ati confirmat abonarea prin email), pentru a va trimite oferte generale si personalizate ale SNDesign.ro
SNDesign.ro colecteaza informatii demografice, cum ar fi: codul postal, varsta, sexul, interesele dvs., pentru a personaliza mesajele trimise dumneavoastra si/sau continutul site-ului SNDesign.ro, pentru a spori relevanta mesajelor comerciale prin gruparea in functie de criterii demografice si de preferințe.

Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. SNDesign.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP a dumneavoastra, in scopul de a spori securitatea datelor si a evita cazurile de acces cu rea intentie a site-ului sau serviciilor SNDesign.ro
informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-urile SNDesign.ro, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
-pagina sursa de unde provine vizita
-adresa IP a vizitatorului
-diverse acțiuni intreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora
-comentarii publicate pe site-uri
-informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-urilor
-termeni de căutare utilizați în site-uri
-pentru apelurile telefonice primite sau initiate prin intermediul call-center-ului, convorbirile telefonice pot fi inregistrate pentru a folosi in imbunatatirea serviciilor noastre. In acest caz, veti fi informati la debutul apelului telefonic.
3. Ce facem cu aceste informații
Datele dvs sunt colectate de către SNDesign.ro 

Stocarea datelor se face în România, furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (curier rapid, servicii postale, servicii folosite de SNDesign.ro in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing, etc).

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei SNDesign.ro sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de deviantcraft.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in cazul in care SNDesign.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
– in cazul in care SNDesign.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau a cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile SNDesign.ro.

4. Cât timp le păstrăm
Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul SNDesign.ro sau pe alte site-uri sau platforme detinute de Sandu N.D Ionut P.F.A plus un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

la inițiativa SNDesign.ro
la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program
La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter adresa dvs. de email va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

5. Care sunt drepturile tale?
Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care SNDesign.ro le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să ne contactezi la contact@sanduionut.ro

În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa Responsabilului cu Protecția Datelor (DPO): contact@sanduionut.ro.

Vă vom contacta pentru a confirma primirea emailului dumneavoastră. După primirea emailului dumneavoastră, vom investiga îngrijorarea sau reclamația transmisă și vom depune toate eforturile să vă furnizăm răspunsul nostru într-o durată de timp rezonabilă.

Date de contact

Pentru a transmite întrebări sau comentarii legate de Politica noastră de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe site sau la adresa de e-mail a Responsabilului cu Protecția Datelor (DPO): contact@sanduionut.ro .

Ultima modificare 29.07.2023