Redesign website

Vosio este o agentie de web design, creare site web, redesign website cu o vechime de 15 ani, specializată în web design – creare site de prezentare, site-uri complexe PHP (creare magazin online, site-uri WordPress – cu panou de administrare conținut, site-uri imobiliare, de turism, etc).

Atunci cand site-ul nu mai aduce beneficii sau cand aspectul sau nu mai reprezinta cu succes interesele companiei, iar conceptul este invechit, cu un numar mic de vizitatori, si nu este usor de utilizat, este momentul pentru un redesign.

Motive pentru refacere site web (redesign website) 

Crestere: Internetul este cea mai mare sursa de informatii, iar o prezenta online aduce foarte multe beneficii.
 
Comunicare: Prin intermediul site-ului web comunici usor cu potentialii clienti, iti prezinti ideile, produsele si ii tii la curent cu noutatile.
 
Feedback: Formularele online sau sectiunea de comentarii sunt modalitati usoare de a pastra legatura cu clietii tai.
 
Redesignul website-ului este cea mai buna solutie cand vine vorba sa cresti cifra de afaceri a firmei. Proiectul este inceput de la zero, astfel putem garanta pentru el. Din siteurile vechi se pot prelua doar textele si eventual poze daca mai sunt de actualitate.
 
Website administrabil
Puteti administra singuri continutul, pagini, meniuri, galerii foto, slide-uri si sectiuni din site prin interfata de administrare in limba romana.
 
Website responsive
Reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.
 
Design unic
Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizez un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Servicii web design

Servicii web design oferite de Vosio:

» Consultanță în achiziționare nume domeniu și găzduire site: Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, vă sugerăm alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurența, găsim cea mai bună soluție de găzduire website (raport calitate – preț).

» Creare site: Realizăm site-uri de prezentare html sau site-uri web complexe (creare magazin online, site-uri WordPress, cu panou de administrare a conținutului CMS, site-uri de anunțuri, site catalog produse, etc).

» Re-design, refacere site: Aveți nevoie de re-design dacă aveți deja un website construit cu ceva timp în urmă, grafica site-ului este deja învechită, website-ul nu a fost optimizat pentru a fi ușor găsit de motoarele de căutare, nu se vede optim pe mobil sau tabletă, doriți o revigorare a părții grafice sau mai multă animație.

» Întreținere site – administrare / mentenanță site: Dacă site-ul dvs. necesită schimbari de text sau poze (periodic sau doriți doar anumite modificări la un moment dat) putem asigura întreținere site prin plata unui abonament fix sau în sistem de plată per ora. Putem realiza în cel mai scurt timp modificările pe care le doriți în site

Peste 15 ani de experiență ONLINE

Vosio

Configureaza cea mai buna oferta pentru afacerea ta!

Cu pricepere si inspiratie, alaturi de instrumentele potrivite, te ajutam sa te conturezi asa cum trebuie online. Pregatim identitatea ta vizuala azi, pentru clientii tai de maine. Proiectare site-uri web din 2008.